General

De camí cap a Sant Jaume de Galícia, a les Jornades del Patrimoni

El 28 de setembre del 2008 la Coral Belles Arts va representar el seu espectacle medieval com a cloenda de les Jornades del Patrimoni 2008 (JEP 08) organitzades per l’Ajuntament de Sabadell. L’església de Sant Agustí de l’Escola Pia serví d’escenari per interpretar De camí cap a Sant Jaume de Galícia, la narració del pelegrinatge d’un noble anglès, representat per Jep Barceló. El text de l’espectacle és obra dels membres del cor Cesc Prat i Teresa Gibert.

En el concert s’homenatjà Montserrat Busqué i Barceló, música, pedagoga, formadora de mestres de música, autora de Virolet Sant Pere, entre altres publicacions, i directora del grup de cantaires que l’any 1969 va esdevenir l’embrió de la Coral Belles Arts.

Concert a l'església de Sant Agustí de Sabadell, 28.9.08

Concert a l'església de Sant Agustí, 28.9.08