Uncategorized

CONCERT AMB LA COBLA MEDITERRÀNIA, AL POBLE NOU BARCELONÍ

La Coral Belles Arts de Sabadell i la Cobla Mediterrània estrenen el concert Cor i cobla. Serà el dilluns 28 de febrer, a les 8 del vespre, al Casino L’Aliança del Poble Nou de Barcelona. La direcció anirà a càrrec de Jordi Lluch. Les entrades es poden reservar aquí.

A la primera part, la cobla interpretarà obres de Josep Serra i Bonal, Francesc Pujol i Pons, Antoni Pérez Moya, Fèlix Martínez i Comín i Josep-Maria Serracant i Clermont.

A la segona part, cor i cobla interpretaran les obres següents: La Font de l’Albera d’Enric Morera i Viura (lletra de Josep Sebastià Pons), Avui és la Festa Major de Joaquim Serra i Corominas (lletra de Carme Montoriol), Ginesta d’or d’Agustí Borgunyó i Garriga (lletra de Joan Sallarès), Campanetes de Manuel Oltra i Ferrer (lletra de Joan Maragall), Sardana dels tres Reis d’Enric Casals i Defilló (lletra de Joan Argenté), Putxinel·lis d’Antoni Serra i Oribe (lletra del mateix compositor) i Veïent Rosie a la finestra de Joan Vives i Sanfeliu (lletra de Salvador Espriu).