General

CONCERT DE REIS: 10 DE GENER

La Coral Belles Arts organitza un concert de Reis, el diumenge 10 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’església de la Trinitat de Sabadell (c. de Zurbano, 2).

A la primera part, el Cor Aglepta, dirigit per Oriol Castanyer, interpretarà un repertori variat que es clourà amb dues nadales catalanes. La segona part començarà amb la Coral Belles Arts interpretant Weihnachten, de F. Mendelssohn, i Cantem al xiquet, tradicional valenciana, arranjada per J. R. Gil Tàrrega.

Seguidament, el Cor Montserrat de Terrassa farà costat a la Coral Belles Arts de Sabadell per cantar dues de les peces que van presentar al Concert de Nadal Canite Tuba a Terrassa, el passat 22 de desembre del 2009. Es tracta d’O Magmum Mysterium de Morten Lauridsen i de Canite Tuba de Donald McCullough. Clourà el concert un cant comú: l’Adeste Fideles, harmonitzat per David Willcocks.

Jordi Figueras serà l’organista que acompanyarà el cor terrassenc, dirigit per Llorenç Castelló, i el cor sabadellenc, dirigit per Esteve Costa.

Fotos: Marta Fernàndez

1 thought on “CONCERT DE REIS: 10 DE GENER”

  1. Coral Belles Arts, us felicito per l’organització d’aquest concert! Les noies del cor Aglept cada cop canten millor. I la segona part amb el em va emocionar molt. Sou fantàstics!

Comments are closed.