General

Música nòrdica i sabadellenca a l’Acadèmia de Belles Arts

El 21 de maig del 2009, a 2/4 de 8 del vespre, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell convida la Coral Belles Arts, dirigida per Esteve Costa, al concert que any rere any ja ha esdevingut tradicional en l’agenda de les dues entitats.
El concert d’enguany duu per títol “Del Bàltic a Sabadell” o “Del nord al sud”. La primera part es dedicarà a música coral de compositors de Noruega, Suècia i Finlàndia. Després, es sentiran obres de músics sabadellencs, tots vinculats en moment o altre a la coral, ja sigui com a cantaires o com a directors. Es tracta de Josep L. Guzmán, Josep M. Pladevall, Lluís Vila, Josep Vila i Frederic Oller.
La música coral sempre ha estat vinculada a la literatura. En aquest cas, sentirem la veu del poeta noruec Bjornsterne Bjornson, premi Nobel de Literatura l’any 1903, i la d’un dels poemes populars finlandesos recollits al Kanteletar. Però també presentarem una selecció de poesia catalana. És el cas de Joan Maragall, Tomàs Garcés, Josep Carner i Miquel Desclot, musicats pels compositors sabadellencs.

Concert a l'Acadèmia de Belles Arts, el 21.5.09

1 thought on “Música nòrdica i sabadellenca a l’Acadèmia de Belles Arts”

  1. Realment em sembla que no he sentit mai música escandinava, excepte la d’Eurovisió (quina pena de concurs). Molta sort, gent!

Comments are closed.