General

La Coral Belles Arts estrena un espectacle basat en el món medieval

programa2

El 17 de maig la coral va estrenar De camí cap a Sant Jaume de Galícia, a l’església de Sant Fèlix de Sabadell, durant la fira Medievàlia. L’actor Jep Barceló va interpretar Sir George, el personatge que narra el seu particular camí des d’Anglaterra fins a Santiago de Compostel·la tot enllaçant les obres musicals.

Tot l’espectacle gira estrictament a l’entorn de l’edat mitjana. El text, escrit pels membres del cor Cesc Prat i Teresa Gibert, recupera fragments del patrimoni literari català (Jaume I, Ramon Llull, Joanot Martorell…), mentre que les peces interpretades estan totes relacionades amb l’època medieval. D’aquesta manera la coral celebra durant el 2008 els aniversaris de Jaume I i de l’abat Oliba.