General

ACOLLIM EL COR ANGLÈS SINFONIA CHORALE

La Coral Belles Arts de Sabadell acull durant sis dies el cor anglès Sinfonia Chorale, de Nottingham. Les dues formacions duran a terme dos concerts conjuntament.

En primer lloc, i dins la XII edició del cicle Catalunya Coral 2010, coordinat per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), la Coral Belles Arts de Sabadell organitza un concert que tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Església de Sant Agustí de Sabadell (c. de l’Escola Pia, 92). Hi participaran, els cors següents: Sinfonia Chorale (dir. Richard Roddis), Cantabile Cor de Cambra d’Olot (dir. Joan Asín) i la Coral Si Fa Sol de Santa Margarida de Montbui (dir. Pau Carol), a més de la Coral Belles Arts (dir. Esteve Costa). Hi col·labora l’Escola Pia de Sabadell.

 

Enguany, el cicle Catalunya Coral també durà concerts de 3 o 4 corals cadascun al Morell, Ripoll, Tortosa, Manresa, Figueres, Barcelona, Vilanova de Bellpuig, Argentona, Cunit i Sant Boi de Llobregat.

En segon lloc, les dues corals cantaran al monestir de Sant Cugat del Vallès, el dimarts 26 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre, aquesta vegada acompanyats pel Cor Jove de Sant Agustí de Sabadell (dir. Esteve Costa). El concert serà a benefici de Càritas.

 

 

 

 

 

 

La formació anglesa cantarà, així mateix, al monestir de Montserrat i a l’església de Santa Maria del Mar.