General

ENTRADES A LA VENDA PER AL CONCERT EXTRAORDINARI DEL 40è ANIVERSARI: J. S. BACH

Ja hi ha entrades a la venda per al concert extraordinari que la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS) presentarà com a cloenda de l’any del 40è aniversari del seu primer concert. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 2 de desembre, a 2/4 de 10 del vespre, al Teatre La Faràndula (c. d’Alfons XIII, 33).

Les entrades es poden comprar anticipadament a la taquilla del Teatre Principal de Sabadell (c. de Sant Pau, 6), dimecres i dijous, a la tarda de 6 a 8, i divendres i dissabte, d’11 a 1 i de 6 a 8.

En el concert, amb música de J. S. Bach, la Coral estarà acompanyada per l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (dirigida pel sabadellenc Quim Térmens) i l’organista Albert Romaní. A més, hi participaran com a solistes les excantaires de la CBAS Montserrat Torruella (contralt) i Laia Prat (soprano), al costat d’Albert Casals (tenor) i Xavier Mendoza (baix).

Conjuntament interpretaran la cantata Aus der Tiefen BWV 131, la Missa en Sol Major BWV 236 i el Sanctus en Sol Major BWV 240, totes tres obres de Johann Sebastian Bach.

Aquest concert el patrocinen l’Ajuntament de Sabadell  i Unnim (Obra Social. Caixa de Sabadell). En l’organització hi col·laboren Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Cal Prat, Centre de Jardineria Sabadell, Creus Imatge i So, Disseny Floral Xavi Massip, Establiments Viena, Èxit Vallès, Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), Forn de Pa Benet, L’Estudi i Sanmartí 1850.