General

MEDALLA D’HONOR DE SABADELL

Foto: Juanma Peláez

La Coral Belles Arts de Sabadell ha rebut la Medalla d’Honor de la ciutat el dia 27 d’abril del 2011, al Teatre Principal de Sabadell, de la mà de l’alcalde, Manuel Bustos, amb motiu del 40è aniversari de l’entitat.

En recollir la medalla, Cesc Prat, president de la coral, s’ha mostrat agraït amb l’Ajuntament i amb la ciutat i ha expressat que la distinció és sobretot per a totes les persones que al llarg de quaranta anys han cantat en aquesta formació.

L’Ajuntament de Sabadell ha editat aquest llibret amb informació de tots els medallistes. També podeu llegir la crònica del lliurament de medalles d’honor del diari El Punt i les 3 pàgines del Diari de Sabadell.

Les medalles d’honor de Sabadell parteixen de les 7 propostes que fa cadascun dels consells de districte, a més de les tres propostes acordades per la Junta de Portaveus en l’àmbit de la ciutat.

Foto: Juanma Peláez

Aquest any, també han rebut medalla Claudio Viol Lozano, Josefa Haro Pérez, Maria Cruells Sallent, Anna M. Aguiló Sabadell, l’Institut Les Termes, Rosa M. Rafecas Deu, el Club de Tennis Sabadell, els Castellers de Sabadell, la Germandat de Sant Antoni Abat – Colla Vella i la Joventut de Sant Antoni Abat – Colla Nova.