General

NOSTÀLGIA: MÚSICA RELIGIOSA ROMÀNTICA ALEMANYA PER A COR, ORGUE I MEZZOSOPRANO

Xavier Puig i Esteve Costa dirigiran el concert Nostàlgia, amb la Coral Belles Arts de Sabadell i la Coral Ginesta de Cervera. També hi participaran la mezzosoprano Elisenda Arquimbau i l’organista David Malet.

Interpretaran obres de Max Reger, Felix Mendelssohn, Anton Bruckner i Josef Rheinberger.

El concert tindrà lloc el diumenge 28 de març, a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Agustí de Cervera. I es repetirà el diumenge 18 d’abril, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’església de la Trinitat de Sabadell.

General

MEDALLA DE LA CIUTAT AL MÈRIT MUSICAL AL PARE VIDAL

La Coral Belles Arts de Sabadell es va sumar a l’adhesió ciutadana per sol·licitar a l’Ajuntament de Sabadell la concessió de la Medalla de la Ciutat al Mèrit Musical, a títol pòstum, al pare Vidal.

Josep Vidal i Bachs (1933-2009) , fundador de l’Escolania Coral Sant Agustí i de la Cobla Jovenívola de Sabadell, fou un dinamitzador musical a Sabadell.

L’Ajuntament de Sabadell li va lliurar la medalla, a títol pòstum, el 6 de març del 2010, al Teatre Principal de la ciutat. Seguidament va tenir lloc un concert en el qual hi van intervenir, entre altres, exmembres de la Cobla Jovenívola i excantaires de l’Escolania i de la Coral Garbí, alguns dels quals canten actualment a la Coral Belles Arts.

General

SABADELL X HAITÍ

Sabadell organitza un acte artisticocultural per recollir fons per pal·liar el patiment de les persones que viuen a Haití i per ajudar, en la mesura del possible a reconstruir el país. L’Esbart Sabadell Dansaire lidera l’organització de l’acte, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Sabadell i el suport d’empreses i persones diverses, i han demanat que les entitats culturals de la ciutat hi participin. L’acte tindrà lloc a la Fira Sabadell el diumenge 31 de gener del 2010, d’11 del matí a 8 del vespre.

La Coral Belles Arts s’ha sumat a la iniciativa, però malauradament no podrà ser present a l’acte, tot i que a títol individual alguns cantaires hi seran presents. La coral també va ser convidada pel mateix motiu a una població del Vallès Oriental i també va haver de declinar l’oferta, a causa del dens calendari del curs actual.

General

SOPAR DE NADAL

El 15 de gener els cantaires de la Coral Belles Arts vam organitzar el que ja és tradicional sopar de Nadal. Sí, era el 15 de gener, però abans havia sigut impossible, i diuen que més val tard que mai. Aquesta vegada va ser al Restaurant del Vapor Llonch, on vam poder estar sols a la sala per menjar un àpat excel·lent (sobretot el segon plat vegetarià!). La comissió de festes va organitzar un joc de pistes que es va acabar amb dues barbes afaitades i un cap pelat a l’1 i amb el logo de la coral retallat a la cabellera. Sort que tenim gent disposada a tot… A veure com acabem el sopar d’estiu…

Fotos: Ricard Josep