General

SABADELL X HAITÍ

Sabadell organitza un acte artisticocultural per recollir fons per pal·liar el patiment de les persones que viuen a Haití i per ajudar, en la mesura del possible a reconstruir el país. L’Esbart Sabadell Dansaire lidera l’organització de l’acte, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Sabadell i el suport d’empreses i persones diverses, i han demanat que les entitats culturals de la ciutat hi participin. L’acte tindrà lloc a la Fira Sabadell el diumenge 31 de gener del 2010, d’11 del matí a 8 del vespre.

La Coral Belles Arts s’ha sumat a la iniciativa, però malauradament no podrà ser present a l’acte, tot i que a títol individual alguns cantaires hi seran presents. La coral també va ser convidada pel mateix motiu a una població del Vallès Oriental i també va haver de declinar l’oferta, a causa del dens calendari del curs actual.