Concert, Uncategorized

Un rèquiem alemany, de Brahms, al Festival Internacional de Música de Sabadell

La Coral Belles Arts participarà en el 24è Festival Internacional de Música de Sabadell. Ho farà interpretant Un rèquiem alemany de Johannes Brahms, amb direcció de Jordi Lluch, el dijous 20 de juny, a les 8 del vespre, al Teatre Principal de Sabadell. Hi actuarà també la Coral Regina de Manlleu i el Cor Ciutat de Mataró i els solistes seran Laia Prat (soprano) i German de la Riva (baríton), acompanyats de Nexus Piano Duo (Joan Miquel Hernàndez i Mireia Fornells). Les entrades per al concert ja es poden comprar aquí.

Aquest mateix concert es tornarà a fer a Mataró (29 de juny), a Arenys de Mar (10 de novembre) i a la Gleva (15 de desembre).

Uncategorized

PRIMERA TROBADA AMB EXCANTAIRES

El dissabte 2 d’abril vam convidar totes les persones que han passat per la Coral Belles Arts de qui tenim el contacte a assajar amb nosaltres. La trobada va tenir lloc a Ca l’Estruc i vam preparar El rossinyol, el Turdion i Comiat al bosc de cara al concert que farem el 24 d’abril. Serà el primer dels concerts per celebrar el 50è aniversari de la Coral.

El Pere l’Àngels i l’Esteve van cantar al primer concert de la Coral

L’assaig, com també el vermut posterior, van fer goig. Perquè van venir més de 40 excantaires, de totes les èpoques i tots els directors que ha tingut el cor al llarg d’aquestes cinc dècades. Fins al punt que hi van participar tres dels divuit cantaires que van participar en el primer concert de la Coral, l’11 de juliol del 1971, a l’auditori de l’Acadèmia de Belles Arts.

No és bo dependre constantment de la nostàlgia, però recordar bons moments i compartir-los amb els que els hem passat és desitjable, sa i encomiable. Per molts anys a tots!

Uncategorized

CONCERT DE SANT JORDI: OBRES QUE HEM ESTIMAT

La Coral Belles Arts de Sabadell ja té a punt el primer dels dos concerts que organitza per celebrar el 50è aniversari. Serà el diumenge 24 d’abril, a les 6 de la tarda, al l’auditori 3 de l’Espai Cultura (c. d’en Font, 25). Sota el títol Obres que hem estimat. Recull de la història del cor, el programa inclourà peces que el grup ha cantat en algun moment o altre.

El concert el dirigirà el director titular, Jordi Lluch, i comptarà amb l’acompanyament de Marta Izard al piano.

Podeu reservar les entrades aquí.

Uncategorized

CONCERT AMB LA COBLA MEDITERRÀNIA, AL POBLE NOU BARCELONÍ

La Coral Belles Arts de Sabadell i la Cobla Mediterrània estrenen el concert Cor i cobla. Serà el dilluns 28 de febrer, a les 8 del vespre, al Casino L’Aliança del Poble Nou de Barcelona. La direcció anirà a càrrec de Jordi Lluch. Les entrades es poden reservar aquí.

A la primera part, la cobla interpretarà obres de Josep Serra i Bonal, Francesc Pujol i Pons, Antoni Pérez Moya, Fèlix Martínez i Comín i Josep-Maria Serracant i Clermont.

A la segona part, cor i cobla interpretaran les obres següents: La Font de l’Albera d’Enric Morera i Viura (lletra de Josep Sebastià Pons), Avui és la Festa Major de Joaquim Serra i Corominas (lletra de Carme Montoriol), Ginesta d’or d’Agustí Borgunyó i Garriga (lletra de Joan Sallarès), Campanetes de Manuel Oltra i Ferrer (lletra de Joan Maragall), Sardana dels tres Reis d’Enric Casals i Defilló (lletra de Joan Argenté), Putxinel·lis d’Antoni Serra i Oribe (lletra del mateix compositor) i Veïent Rosie a la finestra de Joan Vives i Sanfeliu (lletra de Salvador Espriu).

Uncategorized

DOS CONCERTS PER CELEBRAR EL 50è ANIVERSARI DE LA CORAL BELLES ARTS

La Coral Belles Arts de Sabadell organitza dos concerts per celebrar els 50 anys de l’entitat. En el primer, hi podran participar també els excantaires que en tinguin ganes.

Aquest concert tindrà lloc el diumenge 24 d’abril, a l’Espai Cultura Caixa Sabadell (c. d’en Font, 25). El programa inclourà peces que la Coral ha cantat en algun moment o altre i algunes tindran acompanyament de piano. Al final de l’acte, tots els excantaires que vulguin podran pujar a l’escenari per cantar plegats tres obres curtes. Per preparar-les, s’ha programat un assaig que tindrà lloc a Ca l’Estruc, el proper dissabte 2 d’abril, a les 11 del matí.

El segon concert es durà a terme, el 4 de desembre de 2022, al Teatre la Faràndula, on s’interpretaran tres de les cantates de l’Oratori de Nadal de J. S. Bach, juntament amb el Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina de Manlleu, l’Orquestra Barroca de Barcelona i amb antics cantaires de la Coral com a solistes. Tot un luxe!

El 50è aniversari de la Belles Arts va tenir lloc l’any 2021. S’havia organitzat un seguit d’actes per celebrar-lo, però es van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia causada per la covid. La intenció és preparar aquests dos concerts per celebrar aquests 50 anys de vida de la CBAS.

Uncategorized

CONVOCATÒRIA D’AUDICIONS

La Coral Belles Arts de Sabadell convoca audicions per ampliar la plantilla i/o per participar en produccions del curs 2020-2021 amb un mínim d’assajos segons el calendari.

Els assajos són habitualment els

 dilluns de 21.15 a 23:45h a Ca l’Estruch (c. de Sant Isidre, 140, Sabadell)

A QUI S’ADRECEN LES AUDICIONS?

  • Es convoques places a totes les cordes, especialment per a tenors
  • Cantants amateur amb experiència coral i/o grups vocals
  • Amb formació musical
  • Disponibilitat i compromís d’assistència regular als assajos
  • Edats entre 18 i 60 anys

QUÈ OFEREIX LA CORAL?

Participar en programes corals, en  projectes multidisciplinaris i  classes de tècnica vocal.

Alguns dels  projectes d’aquest curs són: 

  • Concert participatiu de Setmana Santa amb l’Orquestra Simfònica del Vallès
  • Concert de Cor i Cobla al programa de  Fresc Festival de l’Ajuntament de Sabadell
  • Concert participatiu de celebració de 50è aniversari de la Coral, el desembre de 2021, amb la Coral Regina de Manlleu, el Cor Ciutat de  Mataró, el cor infantil del Conservatori i  l’Orquestra Terrassa-48, amb l’Oratori de Nadal de J. dS. Bach,  al Teatre la Faràndula de Sabadell

Podeu adreçar la vostra sol·licitud a coral@coralbellesarts.cat i us donarem data per l’audició amb el nostre director.

Més informació: Facebook


Uncategorized

«LA ROSE COMPLÈTE», EN PLE CONFINAMENT

Membres de la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS) canten un fragment de La rose complète, de Morten Lauridsen, en ple confinament provocat pel covid-19.

Les mesures sanitàries que ha imposat el govern no permeten els assajos presencials ara mateix. Els membres de la coral ens hem hagut de quedar a casa durant els darrers mesos. Però no hem volgut desaprofitar l’ocasió per cantar, que és el que ens agrada. Ens hem enregistrat individualment i aquí en teniu el resultat.

General, Uncategorized

Brossa, música coral i màgia

El divendres 24 de gener de 2020, a les 9 del vespre, al Teatre Principal de Sabadell, la Coral Belles Arts presentarà un concert multidisciplinari inspirat en el món del poeta, dramaturg i artista visual Joan Brossa, en el qual hi haurà sonets, música coral i també màgia. Serà el primer concert de la temporada de música de cambra que organitza Joventuts Musicals de Sabadell amb el suport de l’Ajuntament.

El concert compta amb la direcció musical de Jordi Lluch i la direcció escènica de Joan Roura, i serà un viatge per la música del segle XX i el segle XXI, on també hi haurà espai per a la poesia visual i les arts parateatrals. El repertori inclou versions musicades de poemes de Pere Quart o Rilke, i peces d’Ernst Toch, Arvo Pärt o Roh Ogura, entre altres. Hi intervenen també Noemí Morral (artista i rapsoda), Joan Bartolomé (mag) i Eduard Pla (piano.

Les entrades ja es poden comprar en línia aquí o bé a la taquilla del Teatre Principal (divendres i dissabtes d’11 a 13 h i de dimecres a dissabte de 18 a 20 h.

L’obra de Joan Brossa força a la reflexió, perquè posa l’èmfasi en allò que hi ha darrere del que és més evident. El contrapunt de l’obra brossiana rau en la diversitat, entre l’anar i venir, entre un mar de formes de temes i disciplines diferents. Natures, paisatges urbans, poemes visuals i màgia. A partir de música i músics coetanis a Brossa, la CBAS ha recreat un espai sonor a l’espai visual que va ensenyar Brossa, el qual reclama el diàleg amb l’espectador. És música del segle XX i XXI amb un fil conductor: Joan Brossa.

Membres de la Coral Belles Arts davant l’escultura “A de barca” de Joan Brossa, al parc de Catalunya de Sabadell