General

2n CONCERT SOTA L’AUTOVIA

El túnel d’una autovia és un indret absolutament insòlit per fer-hi un concert. La Coral Ginesta, amb Xavier Puig com a instigador, en va organitzar un sota l’autovia a Cervera ara fa un any i en van quedar tan satisfets que repeteixen l’experiència.

El dissabte 19 de juny del 2010, a 2/4 d’11 de la nit, la Coral Ginesta i la Paeria de Cervera organitzen el 2n Concert sota l’Autovia, amb música policoral del segle XX. Hi cantaran la Coral Ginesta de Cervera, dirigida per Xavier Puig, i la Coral Belles Arts de Sabadell, dirigida per Esteve Costa. També hi intervindran Jordi Vallespí (veu i bols de quars) i Ravid Coldschmidt (hang). La il·luminació serà a càrrec de David Castelló. Tot, sota la direcció de Xavier Puig.

Aquest és el túnel que es convertirà en sala de concerts. I aquest, el cartell que anuncia l’acte i el programa. Fins i tot algú s’ha empescat una endevinalla per a l’ocasió…

Ara fa un any, el 1r Concert sota l’Autovia, també dirigit per Xavier Puig, va tenir un bon ressò miediàtic. La notícia va aparèixer a TV3, a Catalunya Ràdio i al diari Segre, entre altres mitjans. Imatges d’aquell concert es poden veure ací, aquí i allí.