General

PRIMER ASSAIG: RETROBADA AMB EXCANTAIRES

Foto: David Ramon
Foto: David Ramon

El dilluns 6 de juny de 2011 va tenir lloc, a Ca l’Estruch, el primer assaig de la Coral Belles Arts de Sabadell per preparar el concert final del 40è aniversari. Hi van assistir els gairebé 30 excantaires que s’han apuntat a cantar tot el concert. Més endavant se n’hi afegiran més de 20 més per preparar la peça curta que tancarà el programa.

El concert de cloenda d’aquest aniversari tindrà lloc al Teatre La Faràndula de Sabadell el divendres 2 de desembre del 2011. Hi participaran la Coral Belles Arts, més de 50 excantaires, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i quatre solistes. El programa inclourà una cantata, una missa i un sanctus de Johann Sebastian Bach.

Els membres de la coral s’han posat en contacte amb tots els excantaires dels quals tenien dades actualitzades per convidar-los a participar en aquest esdeveniment. Si algú no ha rebut cap comunicació, pot escriure a l’organització per mitjà de l’adreça electrònica 40aniversari@coralbellesarts.cat.

Dilluns va ser un dia molt especial. Hi va haver moments molt emotius de retrobament de gent que feia molt de temps que no es veia. L’objectiu d’aquest esdeveniment és que cantaires i excantaires comparteixin el que els uneix: cantar plegats. El repte comú: que el concert del desembre, dirigit per Esteve Costa, sigui tot un èxit!

General

ESTRENA DE L’HIMNE DEL BARÇA

Cantaires de la Coral Belles Arts de Sabadell van participar en l’estrena del Cant del Barça, l’himne del Futbol Club Barcelona, el 27 de novembre de 1974. Formaren part d’un cor de 3.500 persones provinents de 78 entitats corals del Secretariat d’Orfeons de Catalunya. Oriol Martorell en va ser el director.

L’himne, amb lletra de Josep M. Espinàs i Jaume Picas i amb música de Manuel Valls, s’estrenà en l’acte que culminava la commemoració del 75è aniversari del club esportiu. L’estrena del Cant del Barça al Camp Nou precedí un partit de futbol entre el Futbol Club Barcelona i la República Democràtica Alemanya.

Podeu consultar la partitura del Cant del Barça aquí.

Si voleu més informació sobre els diferents himnes que ha tingut el Barça, podeu consultar aquest lloc web.