General

ESTRENA DE L’HIMNE DEL BARÇA

Cantaires de la Coral Belles Arts de Sabadell van participar en l’estrena del Cant del Barça, l’himne del Futbol Club Barcelona, el 27 de novembre de 1974. Formaren part d’un cor de 3.500 persones provinents de 78 entitats corals del Secretariat d’Orfeons de Catalunya. Oriol Martorell en va ser el director.

L’himne, amb lletra de Josep M. Espinàs i Jaume Picas i amb música de Manuel Valls, s’estrenà en l’acte que culminava la commemoració del 75è aniversari del club esportiu. L’estrena del Cant del Barça al Camp Nou precedí un partit de futbol entre el Futbol Club Barcelona i la República Democràtica Alemanya.

Podeu consultar la partitura del Cant del Barça aquí.

Si voleu més informació sobre els diferents himnes que ha tingut el Barça, podeu consultar aquest lloc web.

1 thought on “ESTRENA DE L’HIMNE DEL BARÇA”

  1. Tinc el gran honor d’haver-hi assistit i cantat, sota l’inflamada direcció de l’Oriol Martorell. Recordo dues coses perfectament: el trepitjar flonjo, com de catifa fina, de la gespa del camp i la pell de gallina quan tot l’estadi, dempeus, vàrem cantar el Cant a la Senyera d’en Millet. Per sort encara quedem algun romàntics emocionals en aquest cantó del món….

Comments are closed.