General

Nou web de la Coral Belles Arts

El premi que l’Obra Social Caixa Sabadell va atorgar a la Coral Belles Arts de Sabadell ha permès que l’entitat estreni una renovació del seu lloc web: coralbellesarts.cat. El disseny del web és obra de Xavi Simó, mentre que de l’estructura informàtica se n’ha encarregat Joan Teixidó. La imatge gràfica està relacionada amb el logo de la coral.
Aquesta nova eina de comunicació incorpora un sistema de notícies en el qual qualsevol usuari hi pot deixar un comentari. D’aquesta manera, la coral s’adapta a la tecnologia de la informació i la comunicació del nou segle i permet la interactivitat que proporciona el web 2.0.

General

Música nòrdica i sabadellenca a l’Acadèmia de Belles Arts

El 21 de maig del 2009, a 2/4 de 8 del vespre, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell convida la Coral Belles Arts, dirigida per Esteve Costa, al concert que any rere any ja ha esdevingut tradicional en l’agenda de les dues entitats.
El concert d’enguany duu per títol “Del Bàltic a Sabadell” o “Del nord al sud”. La primera part es dedicarà a música coral de compositors de Noruega, Suècia i Finlàndia. Després, es sentiran obres de músics sabadellencs, tots vinculats en moment o altre a la coral, ja sigui com a cantaires o com a directors. Es tracta de Josep L. Guzmán, Josep M. Pladevall, Lluís Vila, Josep Vila i Frederic Oller.
La música coral sempre ha estat vinculada a la literatura. En aquest cas, sentirem la veu del poeta noruec Bjornsterne Bjornson, premi Nobel de Literatura l’any 1903, i la d’un dels poemes populars finlandesos recollits al Kanteletar. Però també presentarem una selecció de poesia catalana. És el cas de Joan Maragall, Tomàs Garcés, Josep Carner i Miquel Desclot, musicats pels compositors sabadellencs.

Concert a l'Acadèmia de Belles Arts, el 21.5.09