General

Del Bàltic a Sabadell: música nòrdica i de compositors sabadellencs

El concert de final de curs de la Coral Belles Arts tindrà lloc el dissabte 27 de juny, a les 9 del vespre, a l’església de Santa Maria de Barberà del Vallès, i el diumenge 28 de juny, a les 7 de la tarda, a l’església de Sant Agustí de Sabadell.

La protagonista de la primera part serà música dels països nòrdics, concretament de Suècia, Dinamarca, Noruega i Finlàndia. A la segona part es cantaran peces de compositors sabadellencs. Es tracta de Josep M. Pladevall, Lluís Vila, Josep Vila i Frederic Oller, que han musicat poemes de Tomàs Garcés, Joan Maragall, Miquel Desclot i Josep Carner, respectivament. I de Josep L. Guzmán, de qui sentirem una peça pròpia i dues harmonitzacions de cançons populars catalanes.

Fotos: Miquel Tres

General

Barcelona TV parla de la Coral Belles Arts

Els informatius per a les comunitats noruega i finlandesa a Catalunya que emet Barcelona TV es vav fer ressò del concert que la Coral Belles Arts va presentar el 21 de maig a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. La presentadora de l’informatiu noruec, que s’emet cada quinze dies, va ser present al concert, interessada per sentir música dels països escandinaus.

El repertori de música nòrdica es podrà tornar a sentir el 28 de juny, a les 7 de la tarda, a l’església de Sant Agustí de l’Escola Pia de Sabadell. A la segona part, la coral cantarà peces de compositors sabadellencs.