General

CONCERT DE REIS: 10 DE GENER

La Coral Belles Arts organitza un concert de Reis, el diumenge 10 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’església de la Trinitat de Sabadell (c. de Zurbano, 2).

A la primera part, el Cor Aglepta, dirigit per Oriol Castanyer, interpretarà un repertori variat que es clourà amb dues nadales catalanes. La segona part començarà amb la Coral Belles Arts interpretant Weihnachten, de F. Mendelssohn, i Cantem al xiquet, tradicional valenciana, arranjada per J. R. Gil Tàrrega.

Seguidament, el Cor Montserrat de Terrassa farà costat a la Coral Belles Arts de Sabadell per cantar dues de les peces que van presentar al Concert de Nadal Canite Tuba a Terrassa, el passat 22 de desembre del 2009. Es tracta d’O Magmum Mysterium de Morten Lauridsen i de Canite Tuba de Donald McCullough. Clourà el concert un cant comú: l’Adeste Fideles, harmonitzat per David Willcocks.

Jordi Figueras serà l’organista que acompanyarà el cor terrassenc, dirigit per Llorenç Castelló, i el cor sabadellenc, dirigit per Esteve Costa.

Fotos: Marta Fernàndez

General

CANITE TUBA, CONCERT DE NADAL A TERRASSA

El proper dimarts 22 de desembre, a les 10 del vespre, a la catedral de Terrassa, o basílica del Sant Esperit, tindrà lloc el concert de Nadal del 2009. La Coral Belles Arts de Sabadell (dirigida per Esteve Costa) i el Cor Montserrat de Terrassa (dirigit per Llorenç Castelló), amb l’acompanyament d’un conjunt de 12 músics de metall, percussió, orgue i contrabaix, presentaran Canite Tuba, un concert de música alegre, esclatant i triomfal, amb peces americanes no gaire conegudes al nostre país. En teniu més informació en una altra notícia d’aquest bloc.

L’entrada al concert val 12 € si es compra entre el 14 i el 21 de desembre al local parroquial de la basílica del Sant Esperit (c. de l’Església, 1), a la tarda de 6 a 9. El dia 22 l’entrada costarà 15 euros. Trobareu més informació aquí.

Aquest concert l’organitza la Catedral Basílica del Sant Esperit, hi col·labora l’Ajuntament de Terrassa i el patrocina l’Obra Social Caixa Terrassa.

Fotos: Marta Fernàndez