General

CONCERT A L’ACADÈMIA DE BELLES ARTS

Foto: Maria Pagès

El dijous 24 de maig la Coral Belles Arts va actuar a l’auditori de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, la sala on van començar a assajar la coral cap al 1969. Jordi Lluch i Arenas es va presentar públicament com a director de la formació.

Amb el títol 41 anys i continuem cantant!, la coral va presentar un repertori variat, que va des de música del Renaixement fins a composicions del segle XXI. Per acabar, el públic també hi va participar cantant el “Cant de les criatures” de la cantata Arcàdia, de Jordi Domènech sobre un text de Miquel Desclot.

Ja fa temps que la Coral Belles Arts canta un cop l’any a l’Acadèmia, una entitat que fins fa poc organitzava un concert setmanal. Ara, i per culpa de la crisi, el concert és quinzenal. Però igualment és molt d’agrair l’esforç que fa l’entitat, la que més concerts l’any organitza a Sabadell tot apostant, també, pels joves intèrprets.

El Diari de Sabadell ho va veure a així.

General

UN FLASHMOB BEN SABADELLENC

Fotos: Banc Sabadell

El dissabte 19 de maig del 2012, a les 6 i cinc minuts de la tarda, es va començar a enregistrar el Flashmob Sabadell, a la plaça de Sant Roc. Cantaires de tres cors locals (Coral Belles Arts, Lieder Càmera i Amics de l’Òpera), juntament amb els components de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), van anar apareixent esglaonadament per interpretar el Cant de joia de la Simfonia n. 9 de Beethoven davant del públic que en aquell moment es trobava a la plaça. Rubén Gimeno, director de la Simfònica, va dirigir l’actuació.

Nou càmeres van enregistrar tant la interpretació dels músics i cantaires com les cares de sorpresa del públic assistent. Un cop editat, aquest flashmob es podrà veure per Internet i —en versió reduïda— als cinemes locals. D’aquesta manera el Banc Sabadell tanca la campanya “Som Sabadell” que ha promogut a la ciutat on va néixer l’any 1881.

Podeu veure imatges de l’esdeveniment aquí, com també el que en diu el Diari de Sabadell.