General

CONCERT A L’ACADÈMIA DE BELLES ARTS

Foto: Maria Pagès

El dijous 24 de maig la Coral Belles Arts va actuar a l’auditori de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, la sala on van començar a assajar la coral cap al 1969. Jordi Lluch i Arenas es va presentar públicament com a director de la formació.

Amb el títol 41 anys i continuem cantant!, la coral va presentar un repertori variat, que va des de música del Renaixement fins a composicions del segle XXI. Per acabar, el públic també hi va participar cantant el “Cant de les criatures” de la cantata Arcàdia, de Jordi Domènech sobre un text de Miquel Desclot.

Ja fa temps que la Coral Belles Arts canta un cop l’any a l’Acadèmia, una entitat que fins fa poc organitzava un concert setmanal. Ara, i per culpa de la crisi, el concert és quinzenal. Però igualment és molt d’agrair l’esforç que fa l’entitat, la que més concerts l’any organitza a Sabadell tot apostant, també, pels joves intèrprets.

El Diari de Sabadell ho va veure a així.