Concert

Concert de Nadal, a Sentmenat!

Aquest any, la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS) tornarà a fer un concert de Nadal. Serà el diumenge 18 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre del Coro de Sentmenat (c. d’Anselm Clavé, 46). Hi participarà com a cor convidat del Cor Jove de Sentmenat.

A la primera part, actuarà el Cor Jove, dirigit per Toni Santiago i amb Luc-Olvier Sánchez de pianista i codirector, mentre que a la segona part, la CBAS, dirigida pel director titular, Jordi Lluch, i amb la pianista Marta Izard, interpretarà diferents peces de Josef Rheinberger, Morten Lauridsen i Edward Elgar, entre altres.

Concert

Èxit de públic en l’Oratori de Nadal, a La Faràndula

Hem tornat a omplir el Teatre La Faràndula, igual que ho vam fer ara fa 11 anys, per celebrar el 40è aniversari de la nostra coral. Sí, el diumenge 4, a les 6 de la tarda, més de 700 persones van seure a les butaques del teatre per sentir l’Oratori de Nadal de J. S. Bach dirigit per Jordi Lluch. Dalt de l’escenari hi havia 125 persones, de la Coral Belles Arts de Sabadell, el Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina (de Manlleu) i l’Orquestra Barroca de Barcelona. Els solistes van ser Laia Prat (soprano), Montserrat Bertral (contralt), Carles Prat (tenor) i Xavier Mendoza (baix).

Foto: Queralt Lloansí

Podeu llegir la crítica de l’esdeveniment, La Coral Belles Arts, 50 anys d’identitat sabadellenca, a càrrec d’Albert Ferrer Flamarich, publicada al Diari de Sabadell de l’endemà del concert. Com també la prèvia, publicada pel mateix mitjà, el 2 de desembre, sota el títol La Coral Belles Arts clourà el 50è aniversari amb l’’Oratori de Nadal’ a La Faràndula.