Uncategorized

JOSEP M. PLADEVALL MUSICA EL «NOCTURN PER A ACORDIÓ» DE PAPASSEIT

Nocturn 2El compositor sabadellenc Josep Maria Pladevall ha escrit la versió musical del poema de Joan Salvat-Papasseit Nocturn per a acordió. L’estrenarà la Coral Belles Arts de Sabadell en el concert que aquesta formació prepara, que inclourà repertori de música coral i acordió, amb l’acordionista Gregori Ferrer i dirigit per Jordi Lluch.

Pladevall –excantaire de la Coral Belles Arts– és professor de flauta de bec al Conservatori de Sabadell i intèrpret d’aquest instrument. Com a compositor, ha escrit unes 70 peces per a formacions ben diverses i ha guanyat diferents premis de composició. També ha publicat diversos llibres de caràcter didàctic per a la flauta de bec.

PapasseitEl poema «Nocturn per a acordió» va aparèixer publicat per primera vegada en el recull de poemes Óssa menor que Salvat-Papasseit va publicar l’any 1925.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 20 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori 3 de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (l’antiga Biblioteca de la Caixa). S’hi podran sentir obres de  Xavier Pastrana, Eric Whitacre, Morten Lauridsen…, com també música jiddish, grega, francesa…, un tango i l’Invierno porteño d’Astor Piazzola.

Ja es poden comprar les entrades aquí.

 

 

2 thoughts on “JOSEP M. PLADEVALL MUSICA EL «NOCTURN PER A ACORDIÓ» DE PAPASSEIT”

  1. HOLA A TOTS I TOTES ELS/LES CANTAIRES:

    NO SE AQUI M’HAIG D’ADREÇAR PER TENIR DUES ENTRADES PEL CONCERT DEL 20 DE JUNY.
    EL SISTEMA QUE PROPOSÀVEU VIA FACEBBOK NO EM VA ANAR BÉ I TAMPOC GASTO TWITTER PERÒ DESPRÉS DE TEMPS EM FA GRÀCIA VENIR A ESCOLTAR-VOS.
    JA M’INDICAREU GRÀCIES

Comments are closed.