General

CANITE TUBA, CONCERT DE NADAL A TERRASSA

El proper dimarts 22 de desembre, a les 10 del vespre, a la catedral de Terrassa, o basílica del Sant Esperit, tindrà lloc el concert de Nadal del 2009. La Coral Belles Arts de Sabadell (dirigida per Esteve Costa) i el Cor Montserrat de Terrassa (dirigit per Llorenç Castelló), amb l’acompanyament d’un conjunt de 12 músics de metall, percussió, orgue i contrabaix, presentaran Canite Tuba, un concert de música alegre, esclatant i triomfal, amb peces americanes no gaire conegudes al nostre país. En teniu més informació en una altra notícia d’aquest bloc.

L’entrada al concert val 12 € si es compra entre el 14 i el 21 de desembre al local parroquial de la basílica del Sant Esperit (c. de l’Església, 1), a la tarda de 6 a 9. El dia 22 l’entrada costarà 15 euros. Trobareu més informació aquí.

Aquest concert l’organitza la Catedral Basílica del Sant Esperit, hi col·labora l’Ajuntament de Terrassa i el patrocina l’Obra Social Caixa Terrassa.

Fotos: Marta Fernàndez