General

PRIMER PREMI PER A LA CORAL BELLES ARTS, A COCENTAINA

Foto: M. E. Vinyes
Foto: M. E. Vinyes

La Coral Belles Arts de Sabadell ha obtingut el primer premi del XXIX Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, el dissabte 7 de novembre del 2009. La coral, dirigida per Esteve Costa, s’ha emportat 3.000 € i haurà de concursar el 2012 amb el primer guanyador de les edicions del 2010 i 2011. El segon premi se l’ha endut el cor Eskifaia Abesbatza d’Hondarribia, mentre que el tercer premi i el premi del públic han recaigut en Matritum Cantat, de Madrid. Formaven el jurat: Ana Luisa Chova, Eduardo Cifre, Ruth Revert, Josep Ramon Gil-Tàrrega i Ignacio Yepes.

Malgrat que no hi ha tradició de concursos a Catalunya i que la competició coral no és objectiu de la Belles Arts, en les dues ocasions que la formació s’ha presentat a un concurs ha obtingut el primer premi en cada una. El 2006 a Rivas-Vaciamadrid, sota la direcció d’Emili Fortea, i ara al País Valencià.

La revista Cantem de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, l’AvuiSabadell i el Diari de Sabadell se’n van fer ressò.

Trobareu més informació d’aquest concurs en altes notícies d’aquest bloc.

cor3 1 premi Cocentaina Cocentaina 1 IMG_9730 IMG_9740 IMG_9744

1 thought on “PRIMER PREMI PER A LA CORAL BELLES ARTS, A COCENTAINA”

  1. Amb son, il·lusió i una tremenda ressaca emocional inicio la setmana.

    En aquest finde hem experiementat el que amaga fer musica de debò… i és fantastic.

    Bon dia a tothom. Bona setmana a tothom i bona musica a tothom!

    Gem

Comments are closed.