General

CAP A COCENTAINA FALTA GENT…!

Autocar CBA tunejat (imatge)Ja ho tenim tot a punt per participar en el XXIX Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Fins i tot hem tunejat un autocar amb una foto i el logo de la coral… Ah, i hem canviat la matrícula del vehicle; esperem no tenir problemes amb l’autoritat de trànsit…

Al concurs cantarem Remember not, O Lord, our offences de H. Purcell; Weihnachten de F. Mendelssohn; O salutaris hostia de V. Miskinis; Tuuti Lasta Tuonelahan de T. Kuula; Tjuv och tjuv, tradicional sueca harmonitzada per H. Alfvén; El bon caçador i la pastora, tradicional catalana harmonitzada pel sabadellenc J. Ll. Guzmán, i Cantem al xiquet, tradicional valenciana, arranjada per J. R. Gil Tàrrega. A més, interpretarem la peça obligada, Melodia del vent, amb música d’Ignacio Yepes i lletra de Vicent Valls.

Melodia del vent evoca la festa, les dianes, la pólvora, els moros i cristians… És un homenatge a Gustau Pascual Falcó (nascut el 1909), l’autor del conegut pasdoble Paquito el Chocolatero, compost el 1937 i dedicat al seu cunyat, Francisco Pérez Molina, de malnom El Chocolatero, que era xocolater d’ofici.