General

UN CONCERT D’ANIVERSARI MOLT EMOTIU

Sala plena a vessar en el concert a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell del 19 de maig del 2011. Entre el públic, hi havia unes quantes persones que havien cantat el mateix repertori en la primera actuació de la Coral Belles Arts, l’11 de juliol del 1971. Quaranta anys més tard d’aquella presentació d’una nova coral a la ciutat, es constata que l’esforç de tota la gent que ha passat per la formació no ha estat en va.

El cor, sota la direcció d’Esteve Costa i amb l’acompanyament musical de Noemí Martínez, va oferir tres formacions diferents en els tres blocs amb què es dividia el programa. Tres subgrups que van oferir una varietat sonora diversa en funció del repertori que es presentava.

Al final del concert es van viure escenes de retrobament entre excantaires que feia anys que no coincidien.

En el marc d’aquest any de celebració del 40è aniversari, la coral s’ha posat en contacte amb tots els excantaires per convidar-los a participar en el concert de cloenda de l’efemèride. Tindrà lloc el divendres 2 de desembre del 2011, al Teatre La Faràndula, juntament amb quatre solistes i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. El programa inclourà una missa, una cantata i un sanctus de Johann Sebastian Bach.