General

40 ANYS DEL PRIMER CONCERT

El proper dijous, 19 de maig del 2011, a 2/4 de 8 del vespre, la Coral Belles Arts de Sabadell presentarà un esdeveniment molt especial. Reproduirà íntegrament el repertori del seu primer concert en el mateix indret on el cor es va presentar en públic l’11 de juliol de 1971: l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (pg. de Manresa, 20).

En el marc dels actes de celebració del 40è aniversari, i amb el títol 40 anys del primer concert, el director actual, Esteve Costa, presentarà el mateix programa que l’any 1971 va dirigir Pere Puig. En aquesta ocasió, però, el programa s’ampliarà amb algunes altres peces, emparentades amb el repertori original, que la formació ha anat cantant al llarg de la seva història. A més, Noemí Martínez acompanyarà amb una viola de mà i una guitarra del Renaixement les peces renaixentistes que cantarà la Coral.

Podeu veure el programa complet aquí.

1 thought on “40 ANYS DEL PRIMER CONCERT”

  1. NOMS DELS CANTAIRES DEL PRIMER CONCERT DE LA CORAL BELLES ARTS:

    Sopranos: M. Àngels Olivella, M. Eugènia Castellví, Mercè Lombarte, Montserrat Bru, Núria Puig, M. Antònia Puig, M. Rosa Forns
    Contralts: Núria Mayor, Montserrat Busqué, M. Teresa Malagarriga, Montserrat Frauca, Rosa M. Prat
    Tenors: Jaume Busqué, Lluís Fernàndez, Pere Castellví
    Baixos: Gustau Erill, Josep Merigó, Esteve Padrós

Comments are closed.