General

MOLT SATISFETS DEL ‘TERPSÍCORE’ A CA L’ESTRUC!

TerpíCORe_Estruc_001
Fotos: Lluís Fernàndez

Amb totes les entrades exhaurides dies abans, així començava TerpsícoreCa l’Estruc de Sabadell, el dissabte 19 d’octubre. L’exitosa estrena a Mataró del passat 12 de juliol feia preveure que l’espectacle entusiasmaria també el públic de la capital vallesana. I així va ser.

Combinant la dansa contemporània amb el cant coral TerpíCORe_Estruc_003–dues disciplines normalment allunyades i amb públics molt diferents–, la deessa grega Terpsícore va aparèixer al teatre de l’antiga fàbrica de Ca l’Estruc i va ampliar l’escenari fins al mig del pati.

 

La deessa ballava vestida de negre enmig d’un conjunt TerpíCORe_assaig_general_3de 80 veus –les de la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS), la Coral Regina –de Manlleu– i el Cor Ciutat de Mataró–, que van interpretar un repertori molt variat. Des de cant greorià, Mendelssohn, Verdi…, fins a peces de música contemporània, alguna de les quals els cantaires van interpretar enmig del públic. Tot amenitzat amb un joc de llums pensat per a l’ocasió.

TerpíCORe_Estruc_004Terpsícore és un espectacle amb direcció musical de Jordi Lluch i Arenas –actual director de les tres formacions corals–. Constanza Brncic n’és la directora escènica i signa la coreografia i el disseny de llums. I Arantsa López Medina n’és la ballarina.

El Diari de Sabadell del dissabte 19 d’octubre en deia això.