General

Homenatge a Montserrat Busqué

Montserrat Busqué

Montserrat Busqué i Barceló va ser la directora d’una colla de cantaires que va esdevenir l’embrió de la Coral Belles Arts. Per aquest motiu, després del seu traspàs la nostra coral li va dedicar el primer concert que ha fet el curs 2008-09. El 28 de setembre de 2008, com a cloenda de les Jornades Europees de Patrimoni organitzades per l’Ajuntament, es va representar De camí cap a Sant Jaume de Galícia, a l’església de l’Escola Pia de Sabadell.

Montserrat Busqué és molt estimada per totes les persones que la van conèixer i és considerada una veritable mestra de mestres de música.

El 7 de març del 2009 el Diari de Sabadell va publicar aquest article sobre Busqué i el 15 de maig del mateix any l’AvuiSabadell va publicar una altra peça que explica la vinculació de Montserrat Busqué amb la Coral Belles Arts.