General

La Coral Belles Arts, en un CD de sardanes de Montserrat Pujolar

La Coral Belles Arts de Sabadell ha participat en l’enregistrament del CD Les sardanes de la Montserrat Pujolar, al costat de la Cobla Jovenívola de Sabadell. El proper 18 de juliol, es presentarà el disc, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Ajuntament de Ripoll.

Aquest CD recull totes les sardanes de Montserrat Pujolar, la majoria de les quals ja estan enregistrades, excepte les que tenen acompanyament de cor. La Coral Belles Arts hi interpreta els tres títols següents: Catalunya en miniatura, amb lletra de Francesc Belso, Mil anys! Del Monestir de Ripoll, himne sardana per a cor d’homes amb lletra de Joan Colom, i Cant a Martorelles, amb lletra de Joan Costa.

L’enregistrament de la Coral Belles Arts va tenir lloc el dia 28 de març a l’escola Si Fa Sol de Sabadell.

En podeu veure els crèdits del CD aquí:Crèdits Pujolar

Enregistrament Pujolar 6

Portada Pujolar

Enregistrament Pujolar 27

Enregistrament Pujolar 8Enregistrament Pujolar 21Enregistrament Pujolar 13