General

JOHAN DUIJCK: CLASSE MAGISTRAL

Foto: El Ripollet

El director belga Johan Duijck va fer una classe magistral amb la Coral Belles Arts de Sabadell, el dilluns 14 de març del 2011 a Ca l’Estruch. Conjuntament van treballar el Heilig de Felix Mendelssohn, a doble cor, i el madrigal Lay a garland de Robert Pearsall, a 8 veus.

Johan Duijck és un músic polifacètic, director de cor, compositor, pianista i director. Exerceix de professor de piano al Conservatori de Gant i, al nostre país, és professor de direcció coral a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Tres dels alumnes que Duijck té a l’ESMUC també van participar activament en la sessió.

El resultat, per al cor, va esdevenir un clar exemple de com d’estimulant pot arribar a ser un treball disciplinat i, per als alumnes de direcció coral, una lliçó de com s’ha de treballar per aconseguir un bon ambient i per convertir un assaig en un intercanvi d’energies constant entre cor i director.