General

MANUEL CABERO: 3a SESSIÓ

Puntual a la cita, Manuel Cabero va arribar a Ca l’Estruch ahir, dilluns 14 de febrer de 2011, per assajar amb la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS). També hi eren presents el compositor Josep L. Guzmán i el pianista Pau Casan.

Entre altres, el mestre Cabero va amollar les frases següents: “El cantaire és intel·ligent però mandrós”, “Diuen que per cantar hi ha d’haver un cert narcisisme” i “Diuen que per fer música en majúscules el temps no hauria de comptar”. Tres aforismes que són fruit de la seva dilatada experiència dirigint corals i formant nous directors.

L’obra treballada va tornar a ser Camins d’horta, de Josep L. Guzmán, amb lletra del poeta ponentí Enric Falguera i García. Un càntic acabat de compondre  just ara fa un any, per a cor i piano.