General

MANUEL CABERO: 2a SESSIÓ

Seguint amb el calendari previst, el dia 31 de gener Manuel Cabero va tornar a Ca l’Estruch per impartir la segona classe magistral d’aquest curs a la Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS). L’acompanyaven el compositor sabadellenc i excantarire de la CBAS Josep Lluís Guzmán Antich i el pianista Pau Casan.

En aquesta ocasió l’obra treballada va ser Camins d’horta, de Josep L. Guzmán, amb lletra d’Enric Falguera i García. Una peça acabada l’1 de febrer del 2010, per a cor i piano.

Com a curiositat, ara que la Coral Belles Arts celebra els 40 anys del seu primer concert, és un bon moment per rellegir les paraules que Manuel Cabero adreçava a la Coral en el programa de mà del concert de celebració dels 20 anys. Les podeu llegir aquí. Destaquem, però: “En la Coral Belles Arts, feliçment, sempre hi ha concorregut un especial factor humà d’equip, d’amor al que se’n diuen els ‘colors’ del grup”. Esperem que aquestes paraules ens defineixin uns quants anys més.