General

PRIMER CONCERT DEL 40È ANIVERSARI

La Coral Belles Arts de Sabadell ha començat l’any amb el primer concert de celebració dels seus quaranta anys. Organitzat per Joventuts Musicals de Sabadell, va tenir lloc el 15 de gener del 2011, a 2/4 de 10 del vespre, a l’Auditori 3 de l’Espai Cultura Unnim de Sabadell.

Hi van intervenir la soprano extremenya Delia Agúndez i la pianista sabadellenca i excantaire del cor Glòria Peig, sota la direcció d’Esteve Costa. Aquí en podeu veure el programa.

La celebració del 40è aniversari continuarà amb un concert rèplica del primer que fa oferir la formació l’11 de juliol del 1971. Tindrà lloc el 19 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. L’aniversari es clourà el dia 2 de desembre del 2011 al Teatre la Faràndula de Sabadell, amb un concert amb música de J. S. Bach, amb la participació d’escantaires, una orquestra i quatre solistes.

Foto: Lluís Franco