General

PRESENTACIÓ DEL 40È ANIVERSARI

Foto: Juanma Peláez
Foto: Juanma Peláez

La Coral Belles Arts de Sabadell va presentar en roda de premsa els actes de celebració del 40è aniversari del seu primer concert. Lluís Monge, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell; Joana Soler, presidenta de Joventuts Musicals de Sabadell; Esteve Costa, director de la Coral Belles Arts de Sabadell, i Cesc Prat, president, van fer públic en roda de premsa l’11.1.11, al Teatre Principal de Sabadell, els actes que es duran a terme.

Cesc Prat va recordar la figura de Montserrat Busqué i Barceló —la pedagoga que va plantar la llavor de la Coral Belles Arts— i va esbossar les activitats previstes durant el 2011, any de celebració. Esteve Costa va presentar El gran misteri de Nadal i els altres dos concerts d’aniversari que ja hi ha adiats. Joana Soler va comentar que a Joventuts Musicals —que celebren 55 anys— els fa molta il·lusió programar aquest concert d’un cor que va estar durant 19 anys dins la seva associació. Finalment, Lluís Monge va posar èmfasi ens les quatre dècades que fa que els cantaires de la Coral Belles Arts assagen setmanalment.