General

MANUEL CABERO: CLASSE MAGISTRAL

El passat 18 d’octubre Manuel Cabero va impartir una classe magistral a la Coral Belles Arts. Els cantaires vam gaudir dels primers consells del que es considera el patriarca de l’actual moviment coral català. Una de les coses que ens va sorprendre més va ser l’energia del mestre, que quan es posa a dirigir s’oblida dels anys que té a l’esquena i els cantants només percebem la seva enorme experiència.

El mestre va dirigir El tarongeret, una peça amb harmonització i glosa del sabadellenc Josep Lluís Guzmán Antich, tonada recuperada per Mercè Cavall sobre un text de Jovep Ventura, del Pinell de Solsonès, après per transmissió oral. L’obra compta amb acompanyament pianístic (Pau Casan) i amb un violí solista (Francesc Guzmán).

Si tot va bé, Manuel Cabero tornarà a assajar amb la Coral Belles Arts a Ca l’Estruch al novembre.