General

CONCERT DE NADAL A GRANOLLERS

La propera actuació de la Coral Belles Arts tindrà lloc el dissabte 11 de desembre, a 2/4 de 10 del vespre, a l’església de Sant Esteve de Granollers. El concert, titulat Camí de Betlem: el misteri nadalenc, forma part del cicle “La música del cel. La música dels vitralls”, organitzat per la Fundació Pro Música Sacra Granollers.

Com es pot veure en el programa, aquest concert, dirigit per Esteve Costa i amb Vicenç Prunés a l’orgue, començarà amb cinc O magnum mysterium de diverses èpoques i procedències, dels compositors següents: César Alejandro Carrillo (Veneçuela, 1957), Tomás Luis de Victoria (Castella, 1548-1611), Josep Mateu (Catalunya, 1976), Morten Lauridsen (EUA, 1943) i  Giovanni Gabrieli (Venècia, 1553-1612). Seguidament es podran sentir unes quantes peces de música nadalenca anglesa (de Warlock, Rutter i Willcocks). Clourà la vetllada Llum de nadal, un conjunt de nadales populars catalanes per a cor a cappella harmonitzades per Josep Baucells (“Llum de Nadal”, “El desembre congelat”, “La Mare de Déu”, “Les bèsties al naixement”, “Els tres reis”, “Baixeu pastors” i “Llum de Nadal”).

Aquest programa, ampliat, es podrà sentir també el dissabte 15 de gener, a l’auditori d’Unnim, a Sabadell, organitzat per Joventuts Musicals, en el tret de sortida del 40è aniversari del primer concert de la Coral Belles Arts de Sabadell.