General

LA TVA ALCOI EMET EL CERTAMEN DE COCENTAINA

Coral Belles Arts, dirigida per Jordi Lluch.
Foto: Joan Nadal

La Coral Belles Arts de Sabadell (CBAS), sota la direcció de Jordi Lluch, va participar aquest dissabte, 10 de novembre, en el XXXII Certamen Coral Fira de Tots Sants. III Firacor Cocentaina, juntament amb el Cor de Cambra Amalthea de València, dirigit per David Gálvez, i amb la Camerata Lacunensis de Santa Cruz de Tenerife, dirigida per Francisco José Herrero.

Les tres formacions que havien guanyat el certamen els tres anys anteriors van defensar enguany un programa més complet. El premi del públic i el del jurat, format per Javi Busto, J. Vicent Egea, Nuria Fernández, Eduardo Cifre i Ana Luisa Chova, van recaure en la Camerata Lacunensis. Enhorabona!

TVA Alcoi emet el concert per TDT i Internet els dies següents: dilluns 12 de novembre a les 22.15 h, dimecres 14 a les 19 h, dijous 15 a les 13.30 h (1a part) i a les 19 h (2a part) i diumenge 18 a les 16 h.

L’any 2009, la CBAS va guanyar el primer premi del XXIX Certamen Coral de la Fira de Tots Sants amb Esteve Costa de director. En aquella ocasió el programa incloïa Remember not, O Lord, our offences de H. Purcell; Weihnachten de F. Mendelssohn; O salutaris hostia de V. Miskinis; Tuuti Lasta Tuonelahan de T. Kuula; Tjuv och tjuv, tradicional sueca harmonitzada per H. Alfvén; El bon caçador i la pastora, tradicional catalana harmonitzada pel sabadellenc J. Ll. Guzmán, i Cantem al xiquet, tradicional valenciana, arranjada per J. R. Gil Tàrrega. A més, interpretà la peça obligada, Melodia del vent, amb música d’Ignacio Yepes i lletra de Vicent Valls.