General

20 DE GENER: RÈQUIEM DE FAURÉ, A SABADELL

Concert_CBAS_4_Requiem_Trinitat_(20.1.13)_cartell_RGB

El diumenge 20 de gener, a les 18.30 h, a l’església de la Trinitat de Sabadell (Rambla, 176), tindrà lloc el concert Rèquiem de Fauré. Hi participaran la Coral Regina de Manlleu i la Coral Belles Arts de SabadellDavid Malet a l’orgue, German de la Riva, baríton, i l’excantaire de la Belles Arts Laia Prat, soprano, sota la direcció de Jordi Lluch.

A part del Rèquiem, es podran sentir tres obres més de Gabriel FauréCantique de Jean Racine, Sancta Mater i Tu es Petrus, a més de l’Ave Maria de Camille Saint-Saëns.

El concert l’organitza la Coral Belles Arts, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i la parròquia de l’església de la Trinitat. L’entrada val 7 €.

Més informació als llocs web Ràdio SabadellClasica.net, Weekand, Sabadell CulturaiSabadell.cat.

CBAS_assaigambManlleu_(7.1.13)
Assaig a Ca l’Estruc, el 8 de gener de 2013