General

SELECCIONATS A UN CONCURS A COCENTAINA, AL PAÍS VALENCIÀ

Els membres de la Coral Belles Arts de Sabadell estem ultimant els preparatius per a la gran cita d’aquesta tardor: ens han escollit per participar al XXIX Certamen Coral de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, a la comarca del Comtat del País Valencià, el proper dissabte 7 de novembre. Tres cors provinents de diferents punts de l’Estat espanyol mostrarem el nostre talent davant de l’audiència contestana i d’un jurat de prestigi. Els altres participants al certamen són el cor Eskifaia Abesbatza d’Hondarribia i el Matritum Cantat de Madrid.

El nostre director, Esteve Costa, ha triat un exigent programa que combina una obra del Barroc anglès, una de Mendelssohn, tres cançons nòrdiques, a més d’El bon caçador i la pastora i la nadala valenciana Cantem al xiquet. La peça obligada del concurs, Melodia del vent —d’Ignacio Yepes sobre un bonic poema de Vicent Valls— està dedicada a Gustau Pascual Falcó, l’autor del conegut pasdoble Paquito el chocolatero, que aquest any en fa cent que va néixer a Cocentaina.

Però més enllà del fet competitiu, sortim cap al País Valencià amb ganes de fer bona música ben lluny l’entorn de Sabadell i del Vallès, a banda de passar un bon cap de setmana tots plegats i de fer nous contactes amb d’altres corals. Bona sort a tothom!