General

EL CENTRE ANTAVIANA HOMENATJA MONTSERRAT BUSQUÉ

Per celebrar el seu 18è aniversari, el Centre de Rehabilitació Comunitària Antaviana de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell va dedicar l’obra de teatre anual a Pere Calders i a Montserrat Busqué i Barceló. L’obra, titulada Universos d’Antaviana, es va representar a la Sala Miguel Hernández de la capital vallesana el 16 de desembre del 2010 i hi van assistir familiars dels dos homenatjats i més de 400 persones. Josep Barceló i Anna Fité s’encarregaren de la direcció escènica dels Universos i Ferran Miquel, de la direcció musical.

Calders va rebre l’homenatge per haver donat el nom al centre i Montserrat Busqué per la col·laboració abnegada i desinteressada amb el Centre Antaviana durant setze anys. Aquesta és una llavor més de les que va plantar Busqué en vida i de les quals es feia referència en aquest article publicat pel Diari de Sabadell i per l’Avui Sabadell.