General

ACADÈMIA DE BELLES ARTS, MEDALLA DE LA CIUTAT

L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell va rebre la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cultural el dijous 16 de desembre, al Teatre Principal de la ciutat. Enhorabona!

El local de l’Acadèmia, al passeig de Manresa, 20, va ser el primer que va acollir la Coral de Belles Arts, l’any 1969. Els cantaires assajaven primer a l’auditori mateix i més endavant en una sala. El dia que van fer el primer concert, l’11 de juliol de 1971, van decidir que s’anomenarien Coral Belles Arts, prenent el nom de l’entitat que els acollia.

L’any 1973 va passar a formar part de Joventuts Musicals, amb el nom de Coral Belles Arts de Joventuts Musicals de Sabadell, i el local d’assaig va esdevenir el de l’Obra Social de la Caixa de Sabadell, al carrer d’en Font, 1, on Joventuts tenia un espai cedit. El 1992 es van aprovar els estatuts de la Coral Belles Arts de Sabadell, ara ja desvinculada de qualsevol altra entitat.