General

A LA MARATÓ, AMB MONTSERRAT CABALLÉ

Cinc cantaires de la Coral Belles Arts de Sabadell han format part del cor que ha acompanyat Montserrat Caballé i Montserrat Martí a la Marató de TV3, el 19 de desembre del 2010. Els altres cantaires formen part del Cor Iubilo, també de Sabadell.

Caballé i la seva filla han interpretat la cançó que han enregistrat per a El disc de la Marató d’enguany. Es tracta de “Seràs en el meu cor”, una peça de Phil Collins que va obtenir l’Oscar a la millor banda sonora del 1999 per la partitura de pel·lícula de dibuixos animats Tarzan. Aquesta versió catalana de You’ll be in my heart és obra de Roger Peña (traducció) i del sabadellenc Jordi Cubino (direcció i realització, a més de signar-ne els arranjaments i la programació juntament amb Julio Rincón).

Podeu veure l’actuació aquí.